MGB Truckutbildning - Vägen till ett säkrare arbetsliv

MGB Truck AB är den rätta truckutbildaren för dig som vill gå en tidseffektiv och kvalitetsinriktad truckutbildning till en låg kostnad. Våra truckinstruktörer är inte bara certifierade och utbildade utan har även lång erfarenhet inom transport, lager och logistik. Vi håller truckutbildningar för privatpersoner i Göteborg, Stockholm samt Örebro.

Vi erbjuder även företagsanpassade truckutbildningar i hela landet – Kontakta oss på info@mgbtruck.se för en kostnadsfri offert!

Våra utbildningsstäder

  • Truckutbildning Örebro
  • Truckutbildning Göteborg
  • Truckutbildning Stockholm

Utbildningar – Truckutbildning A & B

Målet med vår truckutbildning är att utbilda er till säkra truckförare. Efter avslutad truckutbildning kan du både köra och tänka truck.
Ett truckkort leder till ökade möjligheter till ett välbetalt jobb.

Observera: B-körkort behövs inte för att få genomföra truckutbildning och köra truck. För att få köra truck krävs att du har ett truckkort för aktuell trucktyp och att din arbetsgivare utfärdar ett körtillstånd på gällande arbetsplats. Åldersgräns: 16 år.

Observera att vi utfärdar endast truckkort om du genomfört ett godkänt teoriprov och blivit godkänd på det praktiska provet för gällande trucktyp, där du uppvisat för truckinstruktören att du har godkända kunskaper för att kunna hantera och köra truck med säkerhet.
Vi erbjuder en kvalitativ och framförallt seriös truckutbildning.

Om du av någon anledning inte klarar av truckutbildningen under dina bokade kursdatum, erbjuder vi dig att komma tillbaka helt kostnadsfritt för ytterligare övning. Du får välja fritt bland alla våra framtida truckutbildningar. Du ska känna dig trygg i din körförmåga, samtidigt som vi ska känna oss trygga i att din körning kommer representera oss på rätt sätt, väl ute på din arbetsplats.

Truckutbildningen för truckkort A+B ges i enlighet med TLP 10. Utbildningstiden är 2 dagar och efter avslutad truckutbildning erhåller du ditt truckkort samt diplom.

Utrustning inför utbildningen
Under de praktiska momenten måste du använda skyddsskor. Självfallet får du låna detta på plats.

Return to Top ▲Return to Top ▲